Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

luni, 15 noiembrie 2010

Parfumuri ieftine online de la Ladys

Noul catalog de cosmetice si bijuterii Ladys vine cu oferte adaptate pentru intreaga familie. Pe langa gama clasica de cosmetice pentru barbati si femei, Ladys.ro ofera acum si ceasuri de dama si barbatesti, bijuterii placate cu argint realizate in serie limitata dar si cosmetice pentru copii si pentru intreaga familie. 
Imediat dupa ce va realizati contul si va inscrieti in magazinul online Ladys.ro comandati catalogul gratuit Ladys pentru a castiga timp. Este expediat prin Posta Romana si poate ajunge in cutia dv postala in aproximativ 8 zile lucratoare. 
Cele mai importante avantaje Cosmetice Ladys: catalog gratuit, testere gratuite la prima comanda de minim 100 ron, reducere de 25% din pretul de catalog pentru comenzi de minim 133 ron, transport gratuit oriunde in tara prin Posta Romana (Ladys suporta transportul), transport gratuit prin curier in Bucuresti, 7,5 RON transportul prin curier in tara.
Pentru reprezentantii care isi construiesc o rete: catiguri de pana la 20% din vanzarile catre afiliati: 10% din ce cumpara cei din niveul 1, apoi 5% din nivelul 2, la nivelul 3 castig de 2,5% si 1,25% castiguri pentru afiliatii de la nivelul 4. Castigurile din retea sunt garantate si permanente si depind doar de cifra vanzarilor de la Ladys catre reprezentantii adusi de dv. in sistem.
Folositi catalogul Lady's pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys. Castig imediat de 33%. De exemplu: pentru o comanda de 133 RON primiti reducere de 25% de la Ladys.ro. Alte exemple:
  - Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei
  - Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei
  - Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei
  Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe produse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!