Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

miercuri, 16 noiembrie 2011

Catalog nou Ladys

Oferta noua Ladys se poate caracteriza simplu: catalogul potrivit, de calitate, cu un excelent raport calitate/pret. Reduceri Ladys, discounturi si promotii pentru Sarbatorile de iarna similar cu promotiile de anul trecut facute de aceasta firma de prestigiu, deja cu traditie, in comercializarea produselor de ingrijire si machiaj, cosmetice si parfumuri. Catalgul de iarna Ladys vine cu o noua serie de parfumuri noi de la Camil, pastrate parca pentru a le face o surpiza de Sarbatori clientilor si reprezentantilor. Ape de parfum de la Camil cu preturi speciale de lansare de care puteti profita in perioada 16 noiembrie - 20 decembrie, perioada in care este valabil noul catalog Lady's. Preturi de doar 19,99 lei pentru cinci parfumuri noi de la Camil: L'amour, Special One, Temptation, Unique, si Nina. Parfumuri absolut noi in catalogul pe decembrie.

O campanie special de reduceri si promotii Ladys intitulata "Ajuta-l pe Mos Craciun" cu oferte unice pe piata romaneasca de produse cosmetice si parfumuri online. 15% reducere pentru caduri de iarna, pentru seturi ce includ parfum+deodorant ce au pret de catalog de 45,15 lei (15% reducere pret de catalog la care se adauga reducerile obisnuite pentru clientii si reprezentantii inscrisi). Cu Ladys este foarte simplu sa le faceti cadouri celor dragi! Adaugati la aceste seturi de cadoul si la aceste pachete pentru cadouri, reducerile speciale, unice pentru aceasta perioada, reduceri pe care vi le prezentam mai jos. REDUCERI SI FOARTE MULTE NOUTATI LADYS!
Seturi de cadou pentru EA de la Camil: sampon + lapte de corp la doar 21,75 lei si set cu 3 produse sampon+lapte de corp+ stick gel la 32,29 lei. Frumos ambalate in cutii speciale de cadou.
Pachete, seturi cadou pentru EL, seturi cadouri barbatesti la DOAR 14,19 lei: Amigo fresh+crema de ras+lotiune dupa ras sau Amigo sensitive+ crema de ras+lotiune dupa ras (tot la 14,19 lei). Tot pentru barbati, la 20,99 lei, set in cutie cu lotiune dupa ras+ deodorant spray.
NOU pentru Ea: parfumuri deodorant (pagina 25) Natural Body Spray.
Reduceri pentru cunoscutele parfumuri Insomnia, SexyDY, Enjoy Me, Cascada, Only One.
O alta oferta sub sloganul "Preturi usoare ca fulgii de nea" include preturi speciale de sarbatori pentru parfumuri de dama si barbatesti de la Ladys.
Deodorant pentru barbati si femei la doar 9,45 lei (catalog Ladys pagina 40) si chiar la 8,39 lei (deodorantul Koppa Kabana, pagina 41).
NOU in catalogul de Sarbatori: ruj de buze dinamic (pag 49) la 7,09 lei. Cu 9 variante diferite.
15% reduceri ca pret de catalog pentru fardurile de pleoape, 30% reduceri pentru luciu lichid de buze (8 culori), 27% reduceri la balsamul de buze si la fondul de ten Isabelle Dupont, 25% reducere pentru pudra autobronzanta Isabelle Dupont, 41% reducere pentru turul sclipitor cu vitamina B5 (pagina 68), 27% reducere pentru creionul dermatograf pentru pleoape (pag 68), 28% pentru fardul pulbere stralucitor pentru pleoape (9,99 lei, pagina 69). 20% reducere pentru setul epilator cu ulei de masline si extract de nufar (9,49 lei pret de catalog).
Reducere pentru Mascara + fard de pleoape + tus lichid - mai putin cu 11% = 10,49 lei pret de catalog. Seturi in 5 variante, 10% reducere deja in pretul de catalog! 50% reducere pentru crema de fata hidratanta BIO (pagina 131): crema de fata hidratanta cu castravete si vitamina E (3,99 lei pret de catalog), NOU crema de fata revitalizanta cu lapte de capra si ulei de masline (3,99 lei), NOU crema de fata anti-rid cu vitamina A si extract din germeni de grau (3,99lei).
Crema de maini reducere 15%! pagina 132 in catalogul de iarna Ladys: 4,35 lei pentru creme de maini si creme de picioare prestige cu ulei de masline.
Reducere 11% (14,69 lei) pentru geanta roz de cosmetice!
NOU: dipliner (creion pentru ochi) la 7,29 lei si 5,49 lei.
NOU: fond de ten mat la 27,9 lei (pagina 65).
NOU: creion pentru sprancene (pag 68) la 6,49 lei.
Preturi unice pentru vopsea de par de la Prestige: 10,49 lei (2cutii cu DOAR 18,89 lei) - pagina 76. Tot vopsea de par, dar de la Capital: 1 cutie cu doar 8,39 lei sau DOUA cutii cu doar 15.15 lei. Pachetul de vopsea de par de la Capital contine: tub cu vopsea, oxidant, manusi, instructiuni de folosire.
Vopsea de par Prestige pentru o culoare mai rezistenta si mai intensa pentru mai mult timp: pret special (paginile 80-81 din catalogul Ladys pe decembrie). Pret special 10,49 lei ptr o cutie sau oricare 2 cutii cu doar 18,89 lei (20% reducere). Pachetul contine: vopsea crema 50 ml, fixator 50 ml, balsam de par 20 ml, manusi protectoare.
Vopsea de par Deluxe - formula speciala ce protejeaza parul in timpul vopsirii. PRET SPECIAL 14,69 lei per pachet. Sau 26,49 pentru oricare doua cutii! Prestige Deluxe este o creme coloranta profesionala care hraneste parul in aceeasi masura in care il coloreaza, acoperind 100% firele albe. Pentru par mult mai matasos si stralucitor.
O baie relaxanta plina de arome! Gel de dus crema hranitor CAMIL la doar 6,59 lei!
NOU: CAMIL SPA. Relaxarea si placerea de care ai nevoie! Sare de baie la doar 19,99 lei (1/2Kg) pagina 103.
Unt de corp cantitate DUBLA: 18,53 lei pentru 350ml. O piele fina si catifelata invaluita in arome imbietoare.
NOU: masaj si exfoliere delicata cu arome imbietoare! Noi arome pline de prospetime pentru sapunuri cu burete (pagina 107). Masaj si ingrijire pentru tine si pielea ta: sapunuri cu burete la doar 8,49 lei.
Sapunuri naturale fabricate manual la doar 5,10 lei (pagina 108), sapunuri naturale cu glicerina fabricate manual (6,85 lei).
Sapunuri pentru copii: figurine hazlii pentru o baita vesela!. La pagina 110 a catalogului Ladys pe decembrie: sapunuri pentru copii la doar 5,10 lei.
NOU: sapun pentru copii Frosty, la 6,20 lei!. Un omulet de zapada vesel si haios ce ii inveseleste baia.
NOU: masca de fata scrub cu cafea! La 11,99 lei, 100ml, exfoliaza celulele moarte ale pielii, simplu si usor; un ten curat si luminos dupa doar o aplicare. Un ten perfect curat si hidratat fara impuritati! Incearca acum noua masca de fata cu extracte naturale de cafea pentru curatarea in profunzime a tenului.
Crema epilatoare: cel mai simplu si mai rapid mod de indepartare a parului nedorit. Pagina 117 in brosura Ladys pe decembrie. Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata, benzi depilatoare cu ceara rece pentru corp si picioare, crema epilatoare, crema dupa epilare.
NOU, NOU, NOU: ser intensiv pentru depigmentare, crema pentru depigmentare, masca de fata cu efect de depigmentare - la pagina 128. Scapa de petele inestetice ale tenului tau cu noile creme profesionale achroactive max!
Pagina 138: produse Prestige Rose&Pearl cu ingrediente speciale pentru un ten ingrijit si hidratat in timpul iernii.
Paginile 146-147 din catalogul de iarna: reduceri pentru 18 produse. Reduceri speciale de Craciun Ladys pentru: genti de dama, genti pentru cosmetice, ceas rotund digital, cercei Bianca, Bratara Diana, bratara Elena, seturi cu unghii false, crema de noapte regeneranta, masca peeling regeneranta, perie rotunda, perie dreptunghiulara, lac de unghii, lipstick si creion pentru contur ochi.