Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

vineri, 10 februarie 2012

Catalog www.Ladys.ro Martisor

www.Ladys.ro catalog 2012 februarieOferte si reduceri in catalogul nou www.Ladys.ro valabil in perioada 20 februarie - 26 martie. Un catalog Ladys dedicat martisorului, sub sloganul "descopera elixirul naturii". Reduceri speciale de 15% pentru toata gama de unt de corp, cu pret de catalog acum de 24 de lei (unt de corp cu lamaie si cocos, cu cacao si ciocolata, cu trandafiri albi). Reducere de pana la 25% pentru stocul limitat de sapunuri, sampoane, geluri de dus (pagina 146 din catalog).
Nou in catalogul Cosmetice Ladys de martisor: o noua inovatie de la Kokona. 3 in 1 - balsam de buze, crema de fata, crema de maini. Crema universala pe baza de miere, lavanda sau trandafiri, 50 ml. la 8,99 lei pret de catalog (la care se aplica reduceri de pana la 42% in functie de valoare totala a comenzii). Nou, pentru ingrijirea picioarelor, crema de ingrijire cu un pret special de lansare: 10,99 lei. Previne uscarea pielii picioarelor fiind recomandat in cazul calcaielor crapate si senzatiei de mancarime la nivelul picioarelor; combate transpiratia si mirosul neplacut.
Tot in gama produselor pentru ingrijirea picioarelor, nou in Catalogul Ladys valabil pana in martie, spray odorizant si reconfortant, spray odorizant pentru incaltaminte, crema relaxanta pentru picioare, pudra odorizanta pentru picioare.

Catalog www.Ladys.ro februarie-martie, noutati:

Un nou concept in materie de oja. Ofera unghiilor un efect crapat in nuante vesele. Se aplica peste oja normala. Lac de unghii grafitti care se aplica in strat foarte subtire. Pret de catalog Ladys 9,49 lei, la pagina 6.
Tot in premiera in catalogul nou www.Ladys.ro: borseta pentru depozitarea acesoriilor de machiaj (poate fi folosita si ca penar) - 14,49 lei, paginile 18-19 din catalog.
La paginile 40-41 din acest catalog Ladys puteti gasi noi parfumuri de dama de la Camil. La pagina 41 sunt parfumuri similare pentru barbati, tot in premiera in catalogul Ladys.Pret de catalog pentru aceste ape de parfum 19,99 lei (35ml).

Oferte si reduceri in acest catalog www.Ladys.ro:

22% reducere la pretul de catalog pentru laptele de corp prestige cu ulei de masline. Tot de la Prestige, cele 3 creme de maini au o reducere de 15% (pret de catalog).
De la Camil, crema protectoare pentru maini la doar 5,89 lei. Pret special pentru toata gama de creme de la Camil.
Crema de fata Bio, cu extracte naturale binefacatoare, reducere de 50% (pagina 66 in noul catalog Ladys). Cele 3 creme de fata pot fi cumparate la pretul de 3,99 lei (pret de catalog la care se aplica reducerile in functie de valoarea totala a comenzii - de exemplu la comanda de minim 100 ron discountul este de 25%).
10% reducere pentru cremele colorante de la Herbal Time, pe baza de Henna.
20% reducere pentru vopseaua de par de la Prestige pentru parul blond. 20% pentru vopseaua de par de la aceeasi firma pentru parul roscat si brunet.
Sapunuri cu burete, fiecare la pret special de doar 8,49 lei. De asemenea sapunul crema are un pret special in noul catalog www.Ladys.ro: 9,45 lei pret de catalog pentru 500 ml.

Catalog www.Ladys.ro februarie - martie 2012