Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

vineri, 2 martie 2012

Catalog urmator Ladys

Catalogul urmator www.Ladys.ro (catalog Lady's nr.3/2012) are oferte valabile pentru perioada 27 martie - 7 mai 2012. Sub titlul "Natura este prietena ta!", catalogul Cosmetice www.Ladys.ro de Paste va avea oferte si reduceri speciale pentru perioada Sarbatorilor Pascale. O perioada a cadourilor pentru cei dragi si pentru prieteni, cadouri ce pot fi alese si din acest catalog urmator www.Ladys.ro. Un catalog cu multe noutati care surprinde din nou placut si impune firma www.Ladys.ro in topul companiilor de vanzari cosmetice din Romania. Ca noutati, catalogul www.Ladys.ro este dominat de produsele de Herbal Time, cu extracte naturale. Creme cosmetice pentru o piele vizibil mai curata si luminoasa in cel mai scurt timp. Creme cu o compozitie fina si usoara, imbogatita cu extracte naturale special selectionate pentru o piele catifelata pentru a sustine deviza noului catalog www.Ladys.ro: "Natura este prietena ta!". Tot de la Herbal Time sampon si masca de par reparatoare. Produse noi in acest catalog urmator www.Ladys.ro din extracte naturale din plante si uleiuri esentiale, pentru un par stralucitor si plin de vitalitate.
Urmariti in catalogul urmator www.Ladys.ro preturile speciale de lansare. Catalogul urmator www.Ladys.ro: CLIC AICI.

Nou in catalog urmator www.Ladys.ro:

Sampon Herbal Time cu 3 uleiuri esentiale si extracte naturale din 7 plante. Curata parul intr-un mod delicat imbunatatind structura acestuia. Ideal pentru toate tipurile de par, 250ml, 12,09 lei pret de catalog.
Masca de par reparatoare Herbal Time cu extracte naturale din urzica si ulei de argan. Formula speciala ce repara firul de par uscat si deteriorat, hidratandu-l in acelasi timp (200 ml, 11,99 lei pret de catalog).
Cu pret special de lansare in catalogul urmator www.Ladys.ro:
- Crema abraziva pentru fata cu struguri albi si musetel. Pentru un ten luminos si catifelat. Aplicati pe pielea fetei si gatului si masati usor. Clatiti cu apa din abundenta si stergeti cu un prosop umed (250 ml, pret special de lansare 13,99 lei, pret de catalog - la care se aplica reducerile).
- Crema abraziva pentru corp cu struguri rosii si galbenele. Pentru o piele fina si catifelata. Indeparteaza delicat celulele moarte de la nivelul pielii, redandu-i elasticitatea. 250 ml, pret SPECIAL de lansare 13,99 lei (pret de catalog).
- Crema-lotiune pentru corp cu pepene galben si ceai verde. O compozitie usoara ce ofera pielii hidratarea necesara si o aroma delicioasa, lasand-o fina si delicata. Pret special de lansare 15,49 lri (pret de catalog).

Nou in catalog urmator www.Ladys.ro - gentute si borsete:

- Gentuta fete Dalia din tesatura ce imita blugul, cu fermoar si capleta cu capsa, la pret special de lansare 28,99 lei (20 pe 15 pe 7,5 cm).
- Portofel Flory din tesatura (18x10cm) pret special de lansare 3,59 lei.
- Portofel EMA din tesatura (18x10cm) pret special de lansare 3,59 lei.
- Gentuta pentru fetite Elly din tesatura (14 x 5,5 cm) sistem de inchidere cu fermoar si clapeta, bareta reglabila, pret special de lansare 21,49 lei (pret de catalog).
- Borseta pentru baieti EDY din tesatura (20 x 15 x 7,5 cm) cu fermoar si clapeta cu capsa. Pret special de lansare 28,99 lei (pret de catalog www.Ladys.ro).
- Borseta Ilona ce poate fi folosita atat la depozitarea accesoriilor cat si ca penar. Pret special de lansare: 14,49 lei.
- Borseta pentru baieti (de umar) George din tesatura (21x17x5cm) bareta reglabila. Pret special de lansare 21,49 lei (cost de catalog).
- Borseta pentru baieti Florin din tesatura dimensiuni 21x17x5,5 cm cu bareta reglabila. Pret special de lansare Cosmetice www.Ladys.ro 21,49 lei.
- Borseta pentru baieti Costi din tesatura (dimensiuni 21.5x17x5,5). Sistem de inchidere fermoar si clapeta cu capsa (bareta reglabila). Pret special de lansare 28,49 lei (este pretul de catalog la care se plica discounturile de client sau reprezentant).
- Gentuta pentru cosmetice Mary din tesatura 925x13x8,5 cm) cu pret special de lansare 21,45 lei.
- Gentuta fete Narcisa din tesatura (imitatie blug) cu dimensiuni 20x 15x 7,5 cm.Sistem de inchidere: fermoar si clapeta cu capsa si bareta reglabila.
- Gentuta fete Liliana din tesatura (imitatie blug) - dimensiuni 20x15x7,5 cm. Sistem de inchidere: fermoar si clapeta cu capsa si bareta reglabila. Cu pret special de lansare 28,99 lei (pret de catalog www.Ladys.ro).


Reduceri la parfumuri in urmatorul catalog www.Ladys.ro:

- 20% reducere pentru colectia de parfumuri de lux (parfum Sexydy).
- 40% reducere la apa de parfum de lux (de 50 ml): apele de parfum Insomnia, Verisage Ice Diamond, Hypnosis, Guerdon, Only One. Sunt parfumurile de mare "angajament" de la www.Ladys.ro, colectie renumita pentru calitatea esentelor si durata si persistenta parfumului. Ape de parfum in urmatorul catalog www.Ladys.ro cu discount special in acest catalog www.Ladys.ro.

Nou in urmatorul catalog www.Ladys.ro - tratament reparator pentru unghii cu alge marine (de la Isabelle Dupont):

Creeaza unghiilor un strat protector evitand exfolierea si ruperea acestora. Stimuleaza cresterea si ofera unghiilor un luciu natural.
- Tratament reparator cu alge marine, creeaza un strat protector unghiilor stimuland cresterea acestora. Pret special de lansare 7,49 lei (cost de catalog).
- Calcium Gel Builder - aduce un supliment de calciu pentru sanatatea unghiilor. Asigura un strat protector si favorizeaza cresterea unghiilor. Poate fi aplicat individual sau ca strat de baza. Pret de catalog 7,65 lei (15% reducere).
- Cuticle remover gel - formula revolutionara ce asigura indepartarea cuticulelor. Reduce timpul necesar pentru realizarea unei manichiuri desavarsite - 7,65 lei (15% reducere).
- Nail growth with vitamin E. Intaritor pentru unghii subtiri si fragile. Imbogatit cu calciu si vitamina E (7,65 pret de catalog, 15% reducere) - catalog urmator www.Ladys.ro.