Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

vineri, 8 iunie 2012

Ladys catalog 5 vara-toamna

Produse dedicate sezonului de vara in acest Catalog 5 Ladys pe 2012, cu oferte dedicate acestui sezon cu accent pe creme de plaja si noutati in domeniul produselor de machiaj. Reduceri speciale pentru produsele de ingrijire solara da la Camil (uleiuri de corp cu factorul de protectie cuprins intre 6 si 30 SPF). Sloganul noului catalog este "Arome pentru o vara plina de prospetime", un catalog Ladys valabil pentru perioada 19 iunie - 3 septembrie. Produsele de la Impala Cosmetics reprezinta noutatea absoluta a acestui catalog: oje si luciu de unghii, seturi pentru tratamente pentru unghii, produse de machiaj. Puteti consulta online catalogul nou de la Ladys pe catalogladys.com sau puteti comanda noua brosura prin inscrierea in magazinul online. Inregistrarea de pe acest site este absolut gratuita si nu obliga la comenzi.
Oricne se inscrie beneficiaza de toate reducerile si promotiile in vigoare (indiferent daca va inscrieti ca si client sa ca viitor reprezentant). Pe adresa completata in formularul de inregistrare veti primi gratuit, in cutia postala, catalogul de prezentare Ladys in care sunt toate produsele comercializate.

Dupa inscriere Ladys beneficiati de:

 - catalog gratis
- pentru comenzile de minim 100 ron: transport gratis prin curier rapid in 2170 de localitati, set gratis cu mostre parfumuri
- reduceri (in functie de valoarea comenzii) intre 10% si 42% fata de pretul afisat in catalog
- produse de calitate, parfuuri cu esente de durata, cosmetice si produse de machiaj sub licenta franceza
- cont informatic in magazinul online pentru a urmari comenzile, reducerile, ofertele
- posibilitatea de a incepe in orice moment o colaborare cu Ladys pentru a castiga un venit suplimentar prin promovarea produselor
- castiguri de pana la 20% din reteaua pe care o puteti construi ca si reprezentant Ladys

Toate persoanele care se inregistreaza in magazinul online www.Ladys.ro beneficiaza de absolut toate ofertele si promotiile. Inscrierea este absolut gratuita.