Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

sâmbătă, 21 iulie 2012

www.Ladys.ro catalog in curs

Inscrierea in magazinul online Ladys.ro va aduce automat catalogul tiparit ce este trimis prin posta pe adresa completata in formularul de inregistrare. Oferta Ladys.ro este unica pe piata online din Romania cu produse cosmetice, produse de ingrijire si machiaj, parfumuri cu esente frantuzesti. Ca noutate in ultimul catalog Ladys.ro: produsele de machiaj de la Impala, de calitate germana. Produsele sunt la un pret special de lansare si completeaza gama de cosmetice de machiaj de la Ladys, cu reducerile obisnuite pentru acest magazin online. Catalogul Ladys.ro, valabil pe perioada verii (pana in luna septembrie), ofera informatii complete despre aceste produse noi de la Impala si Brooklin (farduri, produse machiaj). Inscrierea ladys.ro este absolut gratuita si fara obligatii. Imediat dupa finalizarea inscrierii si logarea in magazinul online puteti comada catalogul gratuit. Daca nu comandati catalogul (dar este necesar sa va logati in magazinul online cel putin odata) veti primi automat catalogul pe adresa completata in formular si informatii despre produse (datele despre produse si noutati vor fi transmise pe adresa de email folosita la inregistrare).
Asadar: completati formularul, va logati in contul Ladys.ro studiati oferta. Catalogul gratuit il veti primi gratis prin posta dupa ce va logati in magazinul online. Astfel veti putea studia intreaga gama de produse comercializate: cosmetice, produse de ingrijire si machiaj, parfumuri. Reducerile si ofertele nu se opresc aici. Comenzile de minim 100 ron va sunt trimise gratuit prin curier rapid, primiti un set gratis cu testere parfumuri, la comenzile de peste 133 ron platiti cu 25% mai putin fata de valoarea de catalog a produselor Ladys.ro, prin dezvoltarea unei retele proprii de reprezentanti castigati pana la 20% din sumele de vanzari. Catalogul online Ladys.ro il puteti consulta dand clic pe bannerul de pe coloana din dreapta sau vizitand site-ul special cu catalog online: catalogladys.com.