Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

duminică, 5 august 2012

Cosmetice machiaj Ladys

Cosmeticele pentru machiaj Ladys sunt de calitate si sunt adaptate la cerererea de pe piata romaneasca de specialitate. In noul catalog de produse, Ladys aduce in gama cosmeticelor de machiaj produsele de la Impala si Brooklin de calitate germana, cu preturi speciale de lansare. Ultimul catalog Ladys ce include si cosmetice machiaj este valabil pe perioada de vara (pana in luna septembrie) si contine produse noi, de calitate, cu reduceri si oferte speciale. O gama completa www.ladys.ro ce cuprinde cosmetice machiaj si produse de ingrijire personala la care aveti acces in urma inregistrarii in magazinul online. Dupa ce obtineti si confirmati contul Ladys veti primi gratis, in cutia postala, un catalog gratuit cu produsele cosmetice comercializate. Inscrierea este absolut gratuita si pe adresa completata in formularul de inregistrare veti primi catalogul.
Pe adresa de posta electronica din cont (emailul folosit la inscriere) veti primi dupa inscriere informatii complete despre ultimele produse ale firmei.
Cosmetice de machiaj intr-o gama larga, de calitate, cu un pret foarte bun de achzitie, prietenoase pentru organism, cu transport gratis pentru toate comenzile de minim 100 ron. Oferta noua in catalogul in curs de produse cosmetice: produse de machiaj de la Impala si Brooklin (produse germane). Cosmetice machiaj Ladys avantaje: preturi accesibile, transport gratis prin curier rapid, reduceri de pret fata de pretul de catalog functie de valoare comenzii, testere gratuit parfumuri la comenzi de minim 100 ron, comenzi cosmetice rapide prin curier.