Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

duminică, 5 august 2012

Ladys cosmetice si parfumuri online

Oferta de produse Ladys intruneste toate cerintele ca si necesar de cosmetice, produse de ingrijire si cosmetice, parfumuri de calitate. Ladys editeaza periodic brosuri noi cu oferta de actualitate. Fiecare catalog Ladys acopera o perioada determinata ca si oferta si reduceri si poate fi accesat online pe site-ul specializat catalogladys.com unde puteti consulta atat catalogul in vigoare cat si brosura viitoare (ambele in varianta completa de catalog online Ladys). Un cont in magazinul online Ladys se creaza intr-un minut, inregistrarea este gratuita si fara obligatii iar pe adresa postala utilizata in formularul de inscriere veti primi catalogul tiparit de la Ladys (ajunge gratis in cutia postala). in contul personal cel putin odata).
Pe adresa de posta electronica (email) utilizata in formularul de inscriere veti primi informatii despre promotiile si cele mai noi produse de la Ladys. Pentru a primi catalogul Ladys trebuie doar sa va inscrieti, sa confirmati obtinerea contului de client/reprezentant, sa va logati pe site. Chiar daca nu veti comanda un catalog gratuit Ladys imediat dupa logarea in contul firmei veti primi catalogul prin posta (este insa necesar ca dupa realizarea contului sa va logati
 Comenzile de minim 100 ron va sunt trimise gratuit prin curier rapid, primiti un set gratis cu testere parfumuri, la comenzile de peste 133 ron platiti cu 25% mai putin fata de valoarea de catalog a produselor Ladys.ro, prin dezvoltarea unei retele proprii de reprezentanti castigati pana la 20% din sumele de vanzari.
Pentru cei care doresc sa dezvolte o afacere personala in scopul obtinerii unui venit permanent garantat aveti informatii pe site-ul specializat lady-s.ro (CLIC AICI). Cu o munca in program personal cu www.Ladys.ro puteti obtine un venit suplimentar prin programul de afiliere de la acasta companie de cosmetice.