Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

duminică, 5 august 2012

www.Ladys.ro catalog cosmetice

Catalogul cu produse cosmetice de la www.Ladys.ro vine cu o oferta unica pe piata romaneasca online de specialitate. Produse cosmetice, de ingrijire si machiaj, parfumuri cu esente de durata la care aveti accers doar dupa ce obtineti un cont in magazinul online Ladys. De pe acest site aveti avantajul inscrierii gratuite, fara obligatii iar in urma inregistrarii de pe acest site veti primi automat catalogul gratuit cu produse cosmetice. Va inregistrati, va logati in cont, consultati oferta. Dupa ce ati urmat acesti pasi in aproximativ o luna sistemul informatic va trimite prin posta romana catalogul tiparit gratuit care va ajunge pe adresa completata in formaularul de inregistrare. Reducerile si ofertele nu se opresc aici.
Comenzile de minim 100 ron va sunt trimise gratuit prin curier rapid, primiti un set gratis cu testere parfumuri, la comenzile de peste 133 ron platiti cu 25% mai putin fata de valoarea de catalog a produselor Ladys.ro, prin dezvoltarea unei retele proprii de reprezentanti castigati pana la 20% din sumele de vanzari. Catalogul online www.Ladys.ro il puteti consulta dand clic pe bannerul de pe coloana din dreapta sau vizitand site-ul special cu catalog online: catalogladys.com.