Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

miercuri, 5 septembrie 2012

Ladys: cosmetice noi

Foarte multe cosmetice noi se vor regasi in Catalogul Ladys cu numarul 6, brosura ce acopera perioada de toamna si va marca impunerea pe piata a cosmeticelor germane de la Impala si Brooklin. Oferta generoasa cu care ne-a obisnuit deja Ladys va fi dublata cu o noua prezentare a produselor. Impala Cosmetics si Brooklin, produse cosmetice noi in magazinul online vor fi prezente si in ultima oferta Ladys: catalog 6 pe 2012. O firma romaneasca 100% se impune definitiv pe piata romaneasca de cosmetice online, intr-o maniera eleganta, cu produse de calitate la preturi accesibile, cu oferte si reduceri permanente. Nu mai est enecesara sa comparam Ladys cu alte firme similare pentru ca acest brand s-a impus deja prin cosmetice noi rpezente permanent in fiecare catalog, calitatea produselor si trei oferte unice: catalog, set testere si curier rapid gratuite pentru toate comenzile de minim 100 ron. Catalogul gratuit Ladys este expediat acum automat dupa confirmarea contului nou si dupa prima inregistrare in cont in magazinul online. Pe adresa folosita pentru inscriere Ladys este expediat catalogul prin posta iar pe adresa de e-mail veti primi informatii complete despre principalele oferte si produse Ladys.

Cateva cuvinte despre oferta de catalog, cosmetice noi produse in Germania, de la Impala Cosmetics si Brooklin. Impala Cosmetics domina in acest moment ca si calitate si pret de achizitie atat Italia si Germania cat si sud-estul Europei. Iar efortul constant Lady's de dezvoltare a a marketingului se regaseste din nou, ca o supriza placuta, in ultimul catalog cu produse Ladys. O oferta ce surpinde placut, asa cum ne-a obisnuit firma Ladys inca de la rebrenduirea din Metropolitan cu cosmetice noi, ieftine si de calitate, incluse in ultimul Catalog Ladys. Impala Cosmetics se distinge pe piata de specialitate prin calitate si protectie pentru ingrijire. Sunt eforturi de cercetare depuse de specialistii in cosmetica in laboratoarele dotate cu echipamente de intalta tehnologie din sudul Germaniei. Orice produs de la Impala Cosmetics si de la Brooklin Cosmetics este testat cu atentie inainte de a fi lansat pe piata si Ladys a dat o adevarata lovitura pe piata cosmeticelor din Romania aducand produsele de la aceste firme germane. O gama de cosmetice noi la care aveti acces dupa logarea in contul dv din magazinul online de cosmetice Lady's.