Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

luni, 12 noiembrie 2012

Catalog 8 Ladys pe 2012

Catalogul Ladys 8/2012, ultimul pe acest an, este valabil pentru perioada 20 noiembrie - 30 decembrie 20012. va recomandam sa consultati noua oferta de catalog Ladys si sa lansati comenzile din timp, inainte de Sarbatori cand stocurile o sa se epuizeze rapid. Profitati de ofertele speciale care sunt valabile doar in aceasta perioada (20 nov - 30 dec) si lansati din timp comenzile. Magazinul online Lady's are program special de sarbatori si este bine sa va asigurati ca veti primi la timp produsele dorite. Comenzile pentru ofertele incluse in acest catalog Lady's pot fi realizate doar in perioada mentionata (prezenta pe coperta - puteti studia brosura pe acest site). Sub titlul "Noi suprize de sarbatori" ultimul catalog Ladys pentru anul 2012, catalogul 8/2012, cuprinde foarte multe oferte si mai ales reduceri pentru perioada sarbatorilor de iarna. Din noul catalog puteti face comenzi in vederea cadourilor de iarna. Puteti cumpara cadouri in produse cosmetice si parfumuri pentru familie, pentru cei dragi, pentru prieteni, cadouri de Craciun sau de Sf Nicolae, cadouri de Sf Stefan sau de Anul nou. Ca si noutati ce trebuie urmarite in acest catalog Ladys: produsele Regal Cosmetics cu pret special de lansare, mastile de fata Victoria Beauty cu extract de melci si caviar la pret special de sarbatori, borsete cosmetice Regal la preturi de lansare. Discuri anticearcane bazate pe produse cosmetice naturale, masti de imbogatire cu extracte prietenoase cu pielea si ingrediente naturale, exfoliante pentru talpile obosite si crapate (paginile 22-23 din catalogul urmator Ladys). In gama cadourilor: ape de parfum pentru barbati (noutati in paginile 24-25), si seturi cadou pentru femei: deo + parfum in paginile 26 si 27 din noul catalog Ladys. Esenta de lavanda si de ciocolata in noile sapunuri lichide + sapunuri cu esenta de trandafir.
Consultati paginile 36-37 pentru produse cadou pentru barbati: parfumuri pentru barbati si seturi cadou cu aceleasi arome.

Oferte Ladys catalog 8

De la Brooklin Cosmetics gasiti in paginile 2-3 ale noului catalog Ladys oferta "vedetele Lady's la preturi de sarbatori": lip gloss la cel mi bun pret, luciu de buze si discount de iarna pentru lacul de unghii Brooklin (4,99 lei). Super reduceri de Sarbatori pentru produsele Impala: Impala volume (mascara) la pret special de 12,49 lei. Super reduceri de sarbatori (pagina 5 catalog nou Ladys) tratament pentru unghii calcium gel (7,99 lei), Cristal Dolly parfum cu esente frantuzesti (aroma de liliac) la 14,99 ron, si sapunul anticelulitic cu levantica (ulei special de lavanda ce stimuleaza circulatia si contribuie la procesul de retentie a apei) la pretul special de sarbatori de 5,99 lei. Important: preturile sunt cele de catalog Ladys la care se aplica reducerile in functie de valoare comenzii (de exemplu la comenzi de 133 ron pret de catalog platiti doar 100 ron).
Absolut nou, ca oferta valabila pana la catalogul Ladys 1 pe 2013: creme nutritive de la Regal cu extract de nufar, magnolie si orhidee. O selectie noua de creme de ingrijire, produse unice pe piata de cosmetice online din Romania. Creme nutritive, regenerante si hidratante la pret special de lansare, pentru perioada de iarna, de 14,49 lei. Reducere de 25% fata de pretul normal, oferta valabila la Ladys doar pe perioada acoperita a catalogului 8: 20 noiembrie - 30 decembrie 2012. Pretul cu reducere este cel de catalog (la care se aplica reducerea in functie de valoarea totala a comenzii).
Tot ca noutate in catalog viitor Ladys: ambalaje practice pentru cadouri (produse disponibile in pagina 10 de catalog Ladys).

Noutati in catalogul Ladys 8/2012

Tot ca noutate in catalogul de iarna Ladys: creme naturale. Creme cu extracte naturale pentru toate tipurile de piele de la Regal. Gasiti aceste creme speciale la paginile 8 si 9 din noua brosura Ladys. Crema actiune multipla 7 in 1 pentru curatarea profunda a pielii, cu extract de nufar, ce poate fi utilizata ca lotiune zilnica de curatare dimineata si seara sau poate fi utilizata ca masca de fata (pret de catalog 15,49). In aceeasi gama: gelul exfoliant din seria produselor cosmetice Regal, cu extract de magnolie, ideal pentru toate tipurile de piele (pret catalog Ladys 16,49 lei). Tot de la Cosmetice Regal: scrub exfoliant cu samburi de caise si extract de magnolie, ideal pentru toate tipurile de piele. Produse Ladys cu pret special de lansare de 14,99 lei. La pagina 8 catalog Ladys gasiti, la pret special de lansare, masca exfolianta regeneranta cu extract de magnolie (indeparteaza celulelele moarte, usurand procesul de regenerare a pielii) . Produs la pret de lansare, cu 25% reducere in ultimul catalog Ladys.
In aceeasi gama de produse cosmetice Regal lotiunile demachiante de la paginile 10-11 din catalog Ladys 8/2012. Componente naturale, prietenoase cu pielea, cu extracte de nufar, orhidee si magnolie. Varf de gama de la Regal: laptele demachiant cu extract de nufar, la 15,49 pret de catalog Ladys.

Catalog nou Lady's borsete

Borsete cosmetice Regal in catalogul nou Lady's cu transparenta si preturi speciale de lansare. La paginile 14-15 ale noului catalog Ladys gasiti 5 tipuri de borsete cosmetice Regal, moderne si ieftine, utile pentru orice cadou, cu preturi cuprinse intre 3,19 si 5,59 lei. Puteti astfel crea propriile seturi de cadouri cosmetice pentru perioada sarbatorilor.
Tot in gama noutatilor absolute de la Ladys: masti de fata cu design 3d. Le gasiti la preturi speciale pentru Craciun si catalog de iarna in paginile 16-17 ale brosurii online (catalog valabil in perioada 20 noiembrie - 30 decembrie). Este vorba de doua produse speciale: masca de fata iluminatoare (regenerare celule) si masca de fata antirid, cu o formula speciala de la Victoria Cosmetics.
Tot de la Victoria Beauty: masti de fata in 2 pasi pentru un ten tanar, curat si luminos. O noua oferta de succes de cosmetice Ladys, produse bazate pe extractul miraculos de melc, extract de caviar si colageni. masca iluminatoare cu extract de melc, masca antirid in 2 pasi cu extract de melci, masca pentru zona V in doi pasi cu colagen si extract de caviar.
Tot ca noutate Ladys pentru ingrijirea tenului, la pagina 21 din catalog Ladys: discurile anticearcane.
Important: este bine sa lansati comanda Ladys din timp pentru a evita posibilitatea ca produsele dorite sa nu fie in stoc. In perioada noiembrie - decembrie, cu accent pe perioada premergatoare Craciunului, stocurile se epuizeaza si exista un program special Ladys de sarbatori.
Veti primi catalogul 8 Ladys (tiparit) in mod gratuit in urma inscrierii in magaxinul online, gratuit si fara obligatii de pe acest site. Ultima brosura include produse noi ce vor fi prezente si in catalog Ladys 1/2013. Orice inscriere noua de pe acest site in magazinul online va aduce in cutia postala: Ladys catalog 8 pe 2012.