Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

marți, 13 noiembrie 2012

Ladys program de Sarbatori

In perioada sărbătorilor de iarna Ladys are vacanta pe 3 si 4 ianuarie. Este bine sa retineti aceste date precum si coordonatele de maijos pentru a va asigura ca veti primi corect comenzile.
Mai jos va recomandam un grafic corelat cu programul de curierat si expeditie pentru comenyile Ladys. Decembrie este o perioada foarte aglomerata cu comenzi si este bine sa va orientati dupa graficul prezentat in acest articol. In plus, este recomandat ca inainte de a face o comanda se vedeti daca produsele dorite sunt disponibile (consultati sectiunea "stoc epuizat"). Comenzile pentru Craciun trebuie lansate din timp pentru a va asigura ca le veti primi in timp util si, mai ales, ca lucreaza curierul sau Posta Romana in acea perioada pentru a expedia comenzile Ladys.
Pentru a putea primi comenzile in timp util pentru cadourile de sărbători si avand in vedere zilele in care curierii si posta nu lucrează vă rugăm să plasati
comezile după cum urmează:
30 noiembrie Sf. Andrei - comandă pană la 26 noiembrie
6 decembrie Sf. Nicolae - comandă pană la 28 noiembrie
27 decembrie Sf. Stefan - comandă pană la 19 decembrie
1 ianuarie Sf. Vasile - comandă pană la 27 decembrie
7 ianuarie Sf. Ioan - comandă pană la 30 decembrie.
Este bine sa faceti comenzi din timp pentru a evita disparitia produselor dorite in perioada premergatoare Craciunului cand stocurile se epuizeaza foarte repede si este posibil sa nu mai gasiti produsele dorite. In plus, in perioada de Craciun si de Revelion magazinul online Ladys va avea un program special pentru a face comenzi dar si pentru distriburea de comenzi Ladys.

Avantajele Ladys:
Peste 2000 de produse in catalogul Ladys, noutăti si promotii – PRETURI MICI
10 lei comanda minima
Livrare gratuită Ladys în 2170 de localitati
Ladys ofera 42% discount maxim
Ladys ofera pană la 20% comision din afiliere