Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

vineri, 18 ianuarie 2013

Www.ladys.ro catalog nou 2013

Www.Ladys.ro prezinta catalogul 1 pe 2013 in oferta de 164 de pagini, editie imbunatatita cu foarte multe reduceri si promotii noi. Un catalog www.ladys.ro ce surprinde placut prin modul de prezentare a produselor cosmetice, parfumurilor produselor de ingrijire si machiaj, cu pagni speciale pentru produse pentru ingrijirea si vopsirea parului. Catalogul este dominat de produsele obtinute cu extract de melci, produs biologic activ si complex, cu structuri moleculare puternice: alantoina, proteine, vitamine, alfa-hidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime, proteolitice, colagen, elastina. Cercetatorii au descoperit ca secretia biologic activa de melc ajuta in afectiunile dermatologice datorita proprietatilor sale regenerative, considerand-o ca fiind un real medicament in tratamentul natural al pielii. Noua crema cu extract de melci de la Lady's contribuie activ la refacerea celulara si reducerea ridurilor, hidratand pielea.
Crema cu extract de melci are pretul de catalog de 29,99 ron.
Tot ca noutate www.ladys.ro in ultimul catalog: sampoanele fara amoniac nuantator pentru o culoare stralucitoare. Sampoane nuantatoare de la Marion ce pot fi consultate ca gama de culori in pagina 4 a catalogului 1 www.ladys.ro pe 2013. In aceeasi gama de sampoane nuantatoare www.ladys.ro vine cu sampoane cu extracte naturale de aloe vera si filtru UV. pe spatele fiecarui plic cu sampon este atasata o pereche de manusi speciale necesare aplicarii. Pretul acestui sampon nuantator este de 6,49 ron (pret de catalog www.ladys.ro). Oferta poate fi gasita in pagina 5 a catalogului www.ladys.ro 1 pe 2013. Aceste sampoane nuantatoare sunt fara amoniac si pot fi cumparate cu redeucere functie de valoarea totala a comenzii.
Tot ca noutate www.ladys.ro, inca din luna noiembrie catalogul incurs este insotit de catalogul cu parfumuri Sangado. Acesta este editat separat si il primiti in prima comanda pe care o faceti alaturi de catalogul in curs.
Noul catalog www.ladys.ro, valabil in perioada ianuarie - 18 februarie 2013, include reduceri de 25% (pret de catalog) pentru cremele Orhideea, program complet pentru ingrijirea tenului ce faciliteaza procesul de oxigenare a pielii. Creme hidratante, lapte demachiant, lotiuni tonice hidratante cu extract de orhidee ce pot fi gasite in paginile 18-19 din noul catalog www.ladys.ro. Toate aceste produse au pretul (ptr fiecare) de 15,49 lei (pret de catalog la care se plica reducerea functie de valoarea comenzii).
La pagina 21 din ultimul catalog www.ladys.ro, cu 45% reducere: crema de corp cu lapte si miere de salcam. 9,99 lei ptr 145 ml, pret de catalog la care se aplica reducerea. La aceeasi pagina, cu 40% reducere, crema lotiune pentru corp cu pepene galben si ceai verde.
Reduceri speciala in acest catalog (35%) pentru sapunurile cu continut ridicat de glicerina (pagina 47 din noul catalog Lady's). Sunt sapunuri pentru copii fabricate manual sub diferite forme amuzante. 40% reducere si pentru sapun + burete cu arome intensive revigorante (pagina 48 din ultimul catalog www.ladys.ro).
Paginile 114 - 125 din ultimul catalog www.ladys.ro sunt dedicate produselor cosmetice de la Impala Cosmetics si Brooklin Cosmetics (de productie franceza si germana). Tratamente pentru unghii (inclusiv stimulare crestere unghii), produse cosmetice de la Impala Cosmetics. In aceeasi gama, lacurile de unghii de la Brooklin si Impala Expert. La pagina 120 gasiti Vinyl Lipgloss cu ulei de nuci de macadamia (hidratare intensa si profunda pentru buze).
Ultimul catalog www.ladys.ro il primiti in urma inscrierii in magazinul online sau in orice prima comanda pe care o faceti la www.ladys.ro. Catalogul 1 www.ladys.ro pe 2013 este insotit in orice comanda de catalogul cu parfumuri Sangado.