Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

marți, 27 august 2013

Lady's catalog septembrie-octombrie 2013

Campanie 6 Lady's ce corespunde catalogului cu numarul 6/2013. Catalog Ladys valabil in perioada septembrie-octombrie 2013.

Ofertele cuprinse in catalogul 6/2013 de la Lady's sunt valabile pentru lunile septembrie si octombrie 2013. Noul catalog intra in vigoare din 3 septembrie si este valabil pana la data de 14 octombrie. Pana la 3 septembrie comenzile se fac din catalogul in curs.
Un catalog Ladys asteptat peste vara care include foarte multe noutati in gama produselor cosmetice cu care v-a obisnuit. Exista chiar un set de pagini marcate in coltul din dreapta (sus) cu mentiunea "Noutati" Lady's.

Din nou in catalog, la cererea clientelor, rujul si luciul de buze Silky Touch ce ofera o culoare stralucitoare si un volum spectaculos buzelor (14,99 lei pret de catalog).
la pagina 5 a brosurii Ladys, ca noutate, pudra compacta cremoasa. O formula speciala ce imbina beneficiile a 3 produse intr-unul singur: fond de ten pudra corector.Tot la pagina 5, ca produs cosmetic nou: mascara double effect Silky Touch (1.strat de baza fortifiant 2extravolum de culoare neagra).
Nou in catalogul Ladys: kit de manichiura frantuzeasca. In doua variante, pentru o manichiura frantuzeasca impecabila. Gasiti aceste produse la pagina 6 din Brosura Ladys la pretul de 13,99 lei.
Tot pentru ingrijirea unghiilor, gasiti in noua brosura Ladys, ca noutate, lacul de unghii Catherine Arley (culoare intensa la un pret accesibil de 5,99 lei).
Nou: dizolvant cu burete (nu contine acetona). Dizolvant fara acetona: curata delicat lacul fara sa atace si sa usuce unghiile (9,99 lei). In aceeasi gama, tot la pagina 17 a catalogului Ladys: intaritor pentru unghii (6,99 lei), dizolvant pentru oja (7,09 lei), ultei pentru uscare rapida (10,85 lei), discuri demachiante din bumbac 100%.