Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

vineri, 16 februarie 2018

DiaDENS-PCM

Electrostimulatorul transcutanat universal DiaDENS-PCM este destinat pentru asigurarea unui impact de regularizare generală asupra sistemelor fiziologice ale organismului și pentru tratamentul unor tulburări funcționale in cadrul unui spectru larg de afecțiuni.

DiaDENAS PCM electrostimulare

Electroneurostimularea dinamică  se face prin acțiunea impulsurilor de curent electric  asupra punctelor și zonelor active biologic ale organismului uman. Aparatul dispune de posibilitatea alegerii unor programe individuale de tratament, precum și de programe standard. Aparatul are electrozi incorporați și un conector pentru conectarea electrozilor terapeutici de la distanță.

Aparatul DiaDens-PCM este destinat pentru utilizarea în instituții profilactice de tratament și în condiții de utilizare casnică conform indicațiilor medicului.