Codul de inscriere Lady's = DR7DTnYY. Oferta de cosmetice online la care aveti acces folosind codul de reprezentant Ladys. Produse cosmetice de ingrijire pentru femei si barbati. Folositi codul de reprezentant pentru www.ladys.ro. Ladys: cosmetice online pe baza de cont client. Pentru inscrierea gratuita folositi codul Ladys DR7DTnYY. Dupa logare comandati catalogul gratuit Ladys.

duminică, 7 noiembrie 2010

Catalogul nou Ladys: produse si oferte noi.



Catalogul nou oferit de Ladys propune produse noi si - mai ales - oferte pe masura. Ca de obicei raportul calitate/pret este excelent pentru cosmeticele Ladys. O oferta ce include nu numai produse cosmetice de calitate ci si reduceri substantiale adaptate la o economie de piata competitiva. Pentru comenzi de minim 100 ron veti primi pe langa catalogul gratuit si un set de testere pentru parfumuri. Daca aceste esente nu ar fi fost de calitate nu ar fi fost oferite pentru promovare... Mai mult, la o comanda de minim 133 ron primiti o reducere de 25% fata de pretul de catalog. Adaugati pentru inceput transportul gratuit oriunde in tara - fiind achitata taxele de transport prin Posta Romana - dar si transportul gratuit la usa dv prin curier in Bucuresti. Acelasi transport prin curier in termen scurt costa doar 7,5 ron oriude in tara.

Recapitulam: produse cosmetice ieftine de calitate, testere si catalog gratuite, transport gratuit... Probabil cea mai buna oferta care va pune la dispozitie cele mai bune produse pe care le puteti oferi de sarbatori pentru cei dragi. Craciunul va fi mai placut - chiar si in aceasta perioada de criza - cu ajutorul cosmeticelor de la LADYS.

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player.
Get Flash.